Продавам! Как да получа желаната от мен цена?


Как да получа
желаната от мен цена

Продажбата на имота Ви не е просто сделка, а решение, което резултира върху Вашето финансово състояние. Ето защо е важно да ползвате услугите на професионалист.

Ето как Вашият Агент на недвижими имоти може да Ви помогне през целия процес на продажба:

100% отдаденост на продажбата на имота Ви

Времето никога не стига за работата и семейството. Постоянните разговори по телефона за насрочване на огледи или отсъствието от работното място в разгара на работния ден не могат да продължават вечно. 

Професионалният Агент на недвижими имоти посвещава цялото си време за продажбата на Вашия имот и разполага с необходимите ресурси и стратегия това да се случи бързо.

Анализ на финансовото състояние и мотивацията на Купувачите

Подготовката на имота Ви за продажба изисква време и усилия. Не губете времето си с немотивирани Купувачи. 

Благодарение на утвърден систематичен процес, вашият RE/MAX Агент може да определи кои Купувачи разполагат с необходимите средства и мотивация за покупка и кои са просто любопитни.

Прилагане на подходящи преговорни техники

Когато започнете да получавате оферти, се нуждаете от енергичен, мотивиран и квалифициран партньор на Ваша страна в преговорния процес. 

Агентите на RE/MAX разполагат с необходимия опит в преговорите. Имайки необходимите познания за текущата ситуация на пазара на недвижими имоти и дългогодишен опит в процеса по продажби, те могат да Ви помогнат да получите най-изгодните условия за продажбата на Вашия имот.

Безпристрастен и трезв подход, лишен от емоции

Продажбата на имота Ви може да е свързана с голямо емоционално натоварване. 

С професионалист на Ваша страна, ще можете да си спестите по-трудните етапи от процеса по продажба и да избегнете допускането на грешки като надценяване на имота поради емоционална обвързаност с него.
продавач

Търсете в блога