За най-добри резултати са Ви нужни най-добри агенти!


  1. За най-добри резултати
    са Ви нужни най-добри Агенти

Не се доверявайте на първия Агент, който Ви обещава най-бърза продажба, на най-висока цена.

Намирането на най-подходящия и квалифициран Агент на недвижими имоти може да отнеме време, но това ще Ви спести много време, стрес и усилия в дългосрочен план.

Осигурете си услугите на Агент, който ще е най-подходящ за продажбата на Вашия имот:


Потърсете препоръки,  но се вслушвайте и в   интуицията си

Потърсете препоръки и прочетете онлайн отзиви, но се срещнете предварително лично с Агента – така най-лесно ще можете да добиете обща представа за него. Обърнете внимание на неговото излъчване и професионализъм, помолете го за контакт с бивши Клиенти, за да потърсите и тяхното мнение.

Уверете се в неговите знания, възможности и квалификация

Изберете Агент, който постоянно подобрява уменията си и е запознат с актуалните тенденции на пазара, в законодателството, данъчното облагане и договорните клаузи. В допълнение към постоянното обучение, Агентите на RE/MAX имат достъп до най-модерни технологии, като например провеждане на виртуални огледи.

Познава ли добре Вашия район?

За да е в състояние да реализира успешна продажба на имота Ви, Агентът следва да познава добре особеностите на Вашия район. RE/MAX Агентът е член на местната общност и е запознат с основните предимства на района, както и с особеностите на други обявени за продажба имоти в него.

Проверете качеството на неговите контакти

Покупката и продажбата на недвижими имоти се основават на добри контакти. Вашият Агент следва да разполага с широка база данни на потенциални Купувачи. Глобалното присъствие на RE/MAX Ви осигурява достъп до множество Купувачи и до отговор на всеки един от задаваните от Вас въпроси.
продавач наръчник

Търсете в блога